Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Rebrov szerint egyik csapat sem fél a másiktól

A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov szerint ki-ki mérkőzést játszik majd kedden csapata a Dinamo Kijev ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában, de egyik csapatnak sincs oka tartania a másiktól.

 

Utolsó állomásához ért a Fradi a Bajnokok Ligája főtábláján, mivel az már biztosan eldőlt, hogy kiestek a sorozatból, az viszont még továbbra is nyitott kérdés, hogy a magyar csapat, vagy a Dinamo Kijev folytathatja az Európa-ligában a nemzetközi kupaszereplést. A találkozó előtti sajtótájékoztatón az FTC vezetőedzője, Szerhij Rebrov nyilatkozott.

 “A Barcelona és a Juventus ellen ugyanazzal a problémával szembesült a két gárda. Ilyen sztárklubok ellen fontos elérni, hogy a játékosok félelem nélkül lépjenek pályára. De egymás ellen nem hiszem, hogy félnének a futballisták

– mondta a hétfői sajtótájékoztatón az MTI érdeklődésére az ukrán szakember.

Rebrov a kollégájáról úgy nyilatkozott, hogy jól ismeri és tiszteli Mircea Lucescut, akinek kinevezésével szervezettebbé vált a Dinamo Kijev, de nem kívánt belemenni a régi párharcaikba, amikor még ő ült a Dinamo és a román tréner a Sahtar Donyeck kispadján.

“Otthon érzem magamat, de úgy látom, némi felújítás is volt, mióta nem jártam itt. Számomra nem lesz egyszerű a Dinamo elleni találkozó, de egy ilyet már átéltem, szóval nem lesz ismeretlen. Minden tőlem telhetőt megteszek majd a Ferencváros sikeréért”

– jelentette ki Rebrov azzal kapcsolatban, hogy ezúttal ellenfélként tér vissza korábbi sikerei helyszínére, ahol futballistaként és edzőként is dolgozott.

A Ferencváros és a Dinamo Kijev 21 órától a kijevi Olimpiai Stadionban csap össze egymással. A győztes megszerzi a harmadik helyet, és átkerül az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába.