Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: Varga Kevin góllal és gólpasszal járult hozzá a sikerhez – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) hétvégi, 12. fordulójának nyitómeccsén a magyar játékosát ismét foglalkoztató Kasimpasa hazai környezetben esélyesként lépett pályára…

A Kasimpasa gárdája a papírformának megfelelően, 3-1-es győzelmet aratott a Denizlispor felett és stabilizálta helyét a tabellán a közvetlen élmezőny üldözői közt. A házigazda a 36. minutumban guineai támadója, Bangali-Fode Koita találatával szerzett vezetést, melyre három perc alatt érkezett a válasz az ellenfél részéről Recep Niyaz jóvoltából. Újabb három perccel később viszont éppen Varga Kevin intézett egy nagyszerű beadást a jobb szélről a második gólját szerző Koita fejére, aki védhetetlenül bólintott az ellenfél hálójába. A Kasimpasa 2-1-es előnnyel mehetett szünetre, majd a folytatásban néhány perc után újabb gólt szerzett, miután egy kellemetlen átlövés utáni kipattanót a jól helyezkedő Varga pofozott közelről a hálóba, aki ezzel évadbeli második gólját szállította. A magyar légiós találata pedig végül elegendőnek bizonyult a három pont megszerzéséhez, noha a kolumbiai Hugo Rodallega a ráadásban büntetőből még szépíteni tudott.

A Debrecen egykori játékosa végig játszotta a találkozót, míg a Fehérvár korábbi bosnyák légiósa, Armin Hodzic számára kezdőként 72 perc játéklehetőség jutott.

Kasimpasa – Denizlispor 3-2 (2-1)
Gólszerzők: Koita (36., 42.), Varga K. (51.), ill. Niyaz (39.), Rodallega (90+1. – büntetőből)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye