Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Meg akarjuk védeni a bajnoki címünket, és ezért küzdeni is fogunk!”

Megtartotta a madridi derbi előtti sajtótájékoztatóját a Real Madrid trénere, Zinedine Zidane.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a bajnokság favoritjának gondolja Zidane az Atléticot, amellyel vélhetően némi terhet is igyekezett levenni a hét közben a Bajnokok Ligájában hasonló nagy nyomás alatt egyszer már remekül teljesítő csapatáról.
A balncók trénere szerint esélylatolgatás ide vagy oda, számukra nem lehet más a cél, mint győztesen elhagyni a pályát.

“Ha azt mondjuk, hogy minden meccsünket meg szeretnénk nyerni, akkor ez különösen igaz az Atlético elleni derbire. Meg akarjuk védeni a bajnoki címünket, és ezért az utolsó pillanatig küzdeni is fogunk.” – Kezdett bele gondolatmenetébe Zidane.

“Ez egy olyan derbi, amelyen mindenki játszani akar, mindenki a legjobbját akarja nyújtani. Élveznünk kell a találkozót, nem szabad az eredményre, vagy a hátrányunkra gondolni. Bízom a játékosaimban, akik sokszor bizonyították már, hogy a nagy meccsek emberei, és különleges dolgokra képesek!” – Folytatta a blancók trénere.

“Nagyon jó meccsünk volt a hét közben, onnan szeretnénk folytatni. Hogy ez a derbi egy bajnoki döntővel is felér? Számunkra most minden egyes találkozó egy döntő, lehetőség arra, hogy megmutassuk, milyen csapatunk is van!” _ Így Zidane aki megjegyezte, hogy szórakoztató, jó meccsre számít, valamint bejelentette Dani Carvajal és Federico Valverde visszatérését is. Utóbbi kapcsán azóta már tudjuk, hogy a meccskeretbe is bekerült.

 

A Real Madrid – Atlético Madrid derbit 21:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!