Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újból kikölcsönözné az AC Milan a Real Madrid játékosát – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi beszámolók szerint az AC Milan együttese rendkívül elégedett a Real Madridtól kölcsönzött irányító játékával, és továbbra is megtartaná őt soraiban…

A Calciomercato információi szerint az AC Milan vezetősége nyitott arra, hogy a 2020-2021-es szezonra a Real Madridtól kikölcsönzött Brahim Díaz játékjogát jövő nyáron ismét kölcsönvegye a spanyol címvédőtől.

A 21 éves irányító 2016-ban még a Manchester City színeiben mutatkozott be a profik közt, tavaly januárban a “királyi gárda” 15.5 millió font ellenében vásárolta meg őt. Díaz másfél idény alatt csupán 21 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez, az elmúlt kiírásban mindössze hat bajnokin került bevetésre, és összesen tíz meccset játszott. A több játéklehetőség érdekében az aktuális évadot megelőzően adták őt kölcsön a poraiból feltámadó olasz együttesnek, amely színeiben egyelőre úgy tűnik, hogy Díaz maximálisan élni tudott a kínálkozó lehetőséggel, és húzóemberré nőtte ki magát.

Az elmúlt idényben a Serie A-ban csak a hatodik helyen végző Rossoneri egyelőre veretlenül, magabiztosan vezeti az olasz bajnokságot, miközben a málagai születésű tehetség 15 tétmérkőzésen négy gólt és egy gólpasszt regisztrált.

Díaz szerződése 2025-ig érvényes a “királyi gárdánál”, ám a spanyol sajtó szerint a madridiak végleg egyelőre biztosan nem akarnak megválni tőle.