Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “A játékosaim kib*szott zseniálisak”

A Real Madrid szombat este 2-0-ra győzte le a bajnokságban eddig veretlen Atlético Madrid együttesét. Nagy az öröm most Madrid habfehér felén, amit a vezetőedző, Zinedine Zidane se akart leplezni.

Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane az Atlético Madrid elleni győzelem után örömmámorban nyilatkozott a sajtó munkatársainak, ahol leginkább a játékosait dicsérte meg.

A Real Madrid dominanciájáról az Atlético Madrid felett:

“Igen, nyomás alá helyeztük őket, ami miatt az egész mérkőzés alatt kényelmetlenül érezték magukat. Egyedül Saúl helyzetét tudom felidézni a második félidőben, szóval meg vagyok elégedve a munkánkkal.”

Kroos, Modric és Benzema jó játékáról:

“Mindannyian kib*szott zseniálisak voltak! Te Kroost, Modricot és Karimot említetted, de Lucas Vázquez, Carvajal, és a kapitányunk…mindenki zseniális volt. És a jó hír az, hogy a játékosaink végre kezdenek felépülni a sérüléseikből.”

A bebetonozott kezdőjátékosokról:

“Meglátjuk mi lesz. Az elmúlt héten három mérkőzést játszottunk kevés változtatással, de minden játékos játszani fog majd egy ponton.”

Arról, hogy ez volt-e a legjobb hét a Real Madrid számára:

“Ez egy nagyon jó hét volt, de különösen a játékosoknak örülök, akik egy emberként harcoltak a pályán. Folytatnunk kell tovább, pihennünk és felkészülnünk a keddi mérkőzésre.”

Arról, hogy a kritikák befolyásolják-e a döntéseit:

“Nem tudom. A legfontosabb, hogy higyjünk abban, amit már letettünk az asztalra. A játékosok mind tudják, hogy nehéz időszakon megyünk kersztül ebben a szezonban, és azt is tudják, hogy együtt minden akadályt leküzdünk. A ma este egy tökéletes példa arra, hogy csapatként kell jól játszanunk. Én pedig külön örülök annak, hogy végül így alakult, de a kritika a futball része, és a játékosaimnak csak annyit kell tenniük, hogy továbbra is keményen dolgoznak.”