Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be vágyik a Juventus világbajnoka

Azok után, hogy a Juventus csapatánál létszámfelettivé vált, és az idei szezonra egyszerűen be sem nevezték, a rutinos német középpályás saját bevallása szerint az angol bajnokságban (Premier League) szeretné kipróbálni magát a továbbiakban…

A Juventus csapatánál egyértelműen parkolópályára helyezett Sami Khedira a minap egy interjúban elárulta, hogy felvette a kapcsolatot Carlo Ancelottival azt illetően, hogy akár már januárban átigazoljon az Everton csapatához.

Mint ismeretes, a Juventus vezetősége a 2020-2021-es idényre nem nevezte be a játékoskeretébe a német válogatottal 2014-ben világbajnoki címet nyerő középpályást, akinek mielőbbi klubváltása folyamatosan téma a szigetországi sajtóban, a közelmúltban például a Tottenham és a West Ham United egyaránt érdeklődött a megszerzése iránt.

A 33 esztendős középpályás 2015-ben a Real Madrid csapatától került a torinóiakhoz, ahol eleinte jó ideig rendkívül hasznos tag volt a középpályások védekezésében, azonban az elmúlt két szezonban együttesen mindössze 22 bajnoki mérkőzésen tudott a mindenkori vezetőedző rendelkezésére állni sorozatos sérüléseiből kifolyólag. Bizonyára leginkább ez vezetett ahhoz, hogy a Juventus a jövőben már nem számít a szolgálataira. Pályafutása korábbi szakaszában a “királyi gárda” mellett még a VfB Stuttgart együttesében szerepelt.