Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai megerősítette a távozását

A Red Bull Salzburg vasárnapi, LASK Linz elleni megnyert rangadóját követően adott interjúban Szoboszlai Dominik félreérthetetlen (?) kijelentést tett jövőjével kapcsolatban…

A Red Bull Salzburg a LASK Linz 3-1-es legyőzésével visszavette vezető helyét az osztrák bajnokság (Bundesliga) tabellájának élén, majd a találkozót követően az osztrák Sky Sport riportere azt kérdezte Szoboszlai Dominiktől, hogy a Salzburg naptári esztendőből hátralévő két mérkőzése lesz-e az utolsó két mérkőzése az osztrák csapat színeiben?

“Igen, így van”

– felelte határozottan a magyar válogatott játékos. Ezek után pedig az osztrák média már kész tényként kezeli, hogy Szoboszlai januárban eligazol csapatából. Emlékezhetünk rá, hogy korábban a német sajtó arról számolt be, hogy a 20 éves magyar kiválóság mindenben megegyezett az RB Leipzig csapatához történő átigazolásáról.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 20 meccs alatt 8 gól és 10 assziszt a mérlege klubjában, s a magyar válogatott Európa-bajnokságra való kijutásából is főszerepet vállalt Izland elleni győztes találatával.