Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: blama, kiesőjelölt ellen hullajtott pontokat a City! – videóval

Tovább folytatódik a Manchester City botladozása a ligában, ezúttal a kiesőzónában parkoló West Brom ellen maradt el a győzelem.

A hétvégi Manchester United elleni derbit követően a West Brom is túljárt Pep Guardiola eszén, és egy újabb döntetlennel tudtak pontot rabolni az Etihad Stadionból.

A hétközi forduló egyik legnagyobb meglepetését produkálhatja a West Brom együttese, hiszen a City megannyi kialakított helyzete ellenére is csupán döntetlent volt képes játszani a frissen feljutó vendégek ellen, így újabb pontokat elbukva a bajnokságban.

Bilic csapata rendkívül értékes és fontos pontot szerzett a City otthonában, ugyanis a 12 forduló alatt csupán egy alkalommal nyerni tudó együttes így már csupán két pontra van a 17. helyezettől.

Mindenki hatalmas meglepetésére a mérkőzés első játékrészében megtörtént az összecsapás lényegi része, és egy Gündogan gólra még a félidei sípszót megelőzően tudott válaszolni a West Brom, hogy a második etapban már csak minden áron megőrizzék az eredményt.

A City hiába alakított ki több mint ötször (!) annyi helyzetet, Pep Guardiola csapata nem tudott változtatni az eredményen, így 1-1-es döntetlennel zárta az összecsapást.

Manchester City – West Brom: 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Gündogan (30.) ill. Dias ÖG. (43.)
Sárga lap: Cancelo (47.)  ill. Gallagher (40.)
Kiállítás: – ill. –