Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane még mindig Benzemát élteti!

A blancók trénere azok után, hogy már az Atlético Madrid elleni találkozót követően is kiemelte már a francia csatár teljesítményét, a Real Madrid hivatalos televíziójának nyilatkozva is Benzemáról beszélt. 

“Amit Karim csinál, az egészen elképesztő! Régóta velünk van már, rengeteg gólt szerzett és folyamatosan jól játszik. Abszolút elégedett vagyok vele.” – Kezdte gondolatmenetét Zidane, akit annak apropóján is kérdeztek, hogy Karim Benzema a Real Madrid történetének immáron legtöbb pályára lépésével büszkélkedő nem spanyol játékosa, lehagyva Roberto Carlost (528 meccsnél jár jelenleg a korábbi Lyon-csatár – a szerk.).

“Karim minden meccsen megmutatja, hogy mennyire is hasznos játékos. Ezt mindenki láthatja. Azt gondolom aki szereti a futballt, az szereti Karim játékát is. Sokszor úgy beszélünk Karimról, mint egy klasszikus 9-es ről, pedig 10-es is lehetne, kilenc és feles… Egy kicsit mindenből! Számomra ő egy tökéletes, komplett futballista.” – Folytatta Zidane, aki Benzema madridi jövőjéről is beszélt.

“Karim alapvetően fontos játékosa a csapatnak. Nem csak gólokat szerez, de a csapatmunkából is mindig kiveszi a részét. Soha nem hagynék ki egy olyan játékost, mint ő!” – Így Zidane, megjegyezve, hogy Benzema jelenlegi szerződés 2022-ig szól a blancókkal, és szerinte a klub hosszabbítani fog a franciával, aki mivel már 32 éves, nagyon tudatosan oda kell figyelnie a testére is, hogy továbbra is a legmagasabb szinten tudjon teljesíteni.