Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meg kellett műteni, hosszú kihagyás vár Iniestára

Ahogyan arról beszámoltunk, a japán Vissel Kobe együttese képtelen volt döntőbe jutni az Ázsiai Bajnokok Ligája-sorozatban, miután az elődöntőben már rutinos csapatkapitánya sem lépett pályára sérülése miatt…

A Vissel Kobe csapata a szerdai napon megerősítette, hogy veterán klasszisa, Andrés Iniesta a minap műtéten esett át, és az előzetes várakozások szerint legalább 4 hónapos kényszerszünet várhat rá.

A 36 éves világ-, és Európa-bajnok kiválóság az Ázsiai Bajnokok Ligája múlt heti nyolcaddöntőjében sérült meg, és bár néhány perc erejéig még a Szuvon elleni negyeddöntő hosszabbításában is pályára lépett, nem múló fájdalmai miatt tüzetes orvosi vizsgálat következett. A diagnózis izomszakadást állapított meg Iniesta jobb combjában, és kedden Barcelonában sikeresen meg is operálták őt.

A japán gárda Iniesta nélkül az elődöntőből már nem jutott tovább, a koreai Ulsantól a hosszabbításban kikaptak, így ők játszhatják a hétvégi finálét.

A Barcelona egykori ikonikus játékosa 2018-ban szerződött a Távol-Keletre, aktuális szerződése januárig köti jelenlegi csapatához.