Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: döntött jövőjéről a West Ham gólvágója – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) várakozáson felül szereplő West Ham United együttese fontos bejelentést tett a minap gólfelelősével kapcsolatban…

A West Ham United csapata megerősítette, hogy a klub történetének valaha volt negyedik legjobb góllövője, Michail Antonio 2023-ig megújította szerződését az egyesülettel.

A 30 éves támadó immár öt éve erősíti a “Kalapácsosokat”, 2015-ös megszerzése óta 39 bajnoki gólt és összesen 41 tétmeccsen szerzett találatot jegyez. Antonio legeredményesebb éve a 2019-2020-as kiírás volt, mely során elérte a 10 gólos határt, és néhány látványos találata révén nemzetközi ismeretségre is szert tett. Az aktuális idényben az első hét PL-fellépésén háromszor volt eredményes, október vége óta azonban folyamatos combsérüléssel bajlódik, ám a visszatérésev után minden esélye megvan az eredményes folytatásra.

Antonio pályafutása során korábban számtalan átmeneti kölcsön mellett meghatározó időszakot töltött el a Reading (2008-2011), a Sheffield Wednesday (2011-2014) és a Notthingam Forest (2014-2015) csapatában.

Azok után, hogy a WHU az elmúlt szezonban csak a hajrában biztosította be a bennmaradását, David Moyes együttese az új évadban 13 forduló után a nyolcadik helyen tanyázik, és elnézve néhány csapat jelentős mélyrepülését, aligha lehetnek ezúttal kiesési gondjaik.