Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Nem mondunk le a La Ligáról!”

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman a következőképpen értékelte csapata fájó pontvesztését a Valencia ellen.

Az 57 esztendős holland tréner természetesen nem örült a döntetlennek, de mint mondta, a Valencia ellen is megvoltak azok a pillanataik, amikor az ellenfél föléjük tudott kerekedni.

“Voltak pillanatok, amikor nem mi irányítottuk a találkozó alakulását. Sajnos többször is labdát veszítettünk, és 1-az-1 elleni szituációk alakulhattak ki, amelyek mindig magukban hordozzák a veszélyt. Ezért is próbáltunk három hátvéddel játszani a védelem közepén, hátha jobban tudjuk kontrollálni az eseményeket!” – Idézi a katalán Sport Koeman meccs utáni gondolatait.

“Nem hiszem, hogy a hozzáállásunk miatt visszalépésről beszélhetünk, sokkal inkább a pályán nyújtott teljesítményből hiányzott most valami. Sokat volt nálunk a labda, de sokszor el is veszítettük azt. Például rendellenes az, hogy amikor labdát veszítünk, megzavarodunk védekezésben. Sajnos ezt láttam a csapaton most.” – Folytatta Koeman, aki elárulta azt is, hogy miután megfordították 2-1-re a találkozót, egyáltalán nem érezte azt, hogy ezzel el is dőlt volna a meccs.

“Sok fiatal játékos kap egy több lehetőséget, nekik kétségtelen, hogy tapasztalatot kell még gyűjteniük. Sok meccs van még hátra a bajnokságból, lesz még lehetőségünk javítani az eredményeinken. Sűrű volt a naptár, és az is marad, így minden csapat számára lehetnek még nehezebb időszakok az idényben. Elismerem, jelentősebb a hátrányunk az élen állókhoz képest, de ettől még nem mondtunk le a La Ligáról!” – Zárta gondolatmenetét a katalánok trénere.