Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar idén már nem játszhat – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain brazil klasszisa a múlt hétvégén súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, csapata pedig nemrég megerősítette, hogy a naptári esztendőben már biztosan nem léphet pályára…

A Paris Saint-Germain csapatának szombati tájékoztatása értelmében múlt vasárnap, az Olympique Lyon elleni, elveszített rangadón bokasérülést szenvedő Neymar a 2020-as naptári esztendőben már biztosan nem léphet pályára, legkorábban januárban számíthatnak ismét rá.

A 28 éves brazil kiválóság karrierje során már számtalan kisebb-nagyobb sérülést szenvedett, az aktuális idényben a Lyon elleni mindössze a hetedik bajnokija, és a 12. fellépése volt korábbi sérüléseiből és koronavírus-fertőzéseiből kifolyólag. Bár sérüléséről pontos tájékoztatást ezidáig nem adott ki a klub, alighanem a súlyosabb szakadást vagy törést már megerősítették volna, így tulajdonképpen az elsőre kifejezetten ijesztőnek tűnő esetet ezúttal – a körülményekhez képest – egész jól megúszta.

Az Olympiue Lyon szombati győzelmével a harmadik helyre visszacsúszó PSG együttese a francia bajnokság (Ligue 1) folytatásában a forduló előtt listavezető Lille OSC csapatával találkozik vasárnap este 21 órától idegenben.