Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: “simán kieshet az Arsenal”

A szombati játéknapon újabb vereséget szenvedett az Arsenal az angol bajnokságban (Premier League), és a szigetországi sajtó már napról napra Mikel Arteta lehetséges leváltásáról ír…

Az angol bajnokság (Premier League) 20 csapatos mezőnyében az Arsenal a 14. forduló után mindössze a 15. helyezést birtokolja, az FA-kupa elmúlt idénybeli kiírásának nyertese pedig a Manchester United november 1-jei legyőzése óta, immár hét meccs óta nyeretlen bajnokságban.

A BBC állandó szakértője, a Newcastle United és az angol válogatott korábbi kiválósága, Alan Shearer pedig egyáltalán nem biztos benne, hogy a londoni csapat biztosan bent fog maradni a PL idei idényében:

“Egyáltalán nem vagyok biztos a bennmaradásukban. Ezzel a kezdővel, illetve néhány játékos hozzáállásával legalábbis nem venném tutira, hogy bennmaradnak. A szombati is szörnyű meccs volt. Semmi kreativitást nem fedezek fel, nem mozognak a pályán, nem hajtanak, ráadásul nem is zárnak eléggé. Artetának aggódnia kellene, azokra a játékosokra támaszkodni, akik megmenthetik az állását. Tizenkét gól a szezonban, nincsenek lehetőségeik. Az Everton ellen Pepé egyáltalán nem volt felkészülve a feladatára, kocogott, néha sétált is. Sokkal többet kellett volna tennie. Ebben a társaságban akad néhány játékos, aki egyáltalán nem tesz meg mindent az edzőjéért. Az Arsenal ilyen futballal sosem fog gólt szerezni.”

Az “Ágyúsók” a PL év végi erőltetett menetében legközelebb december 26-án, a Chelsea ellen vívhatnak városi rangadót.