Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb meccs, újabb Benzema-dicséret Zidane-tól!

Azok után, hogy legutóbb ‘a tökéletes játékosnak’ nevezte francia támadóját a blancók trénere, Zinedine Zidane az Eibar elleni találkozót követően újfent Karim Benzemát emelte ki – Persze meg is volt erre minden oka.

Az Eibar ellen a Real Madrid mindhárom találatában közreműködő (egy gól és két gólpassz) 33 esztendős klasszisra Zidane ezúttal a ‘fenomenális’ jelzőt használta.

“Egészen elképesztő! Egyszerűen fenomenális, amit Karim csinál! És nem csak a gólokat tekintve!” – Idézi az As című sportnapilap a blancók trénerét.

“Nem csupán a gólokról szól minden, hanem a játékról is. Karim egyértelmű, hogy minden tekintetben kulcsfontosságú játékosunk.” – Fogalmazta meg rövid, ám annál lényegre törőbb véleményét honfitársa formájáról Zidane, aki azt azért megjegyezte, hogy a csapat együttes jó teljesítménye kell ahhoz, hogy Benzema ilyen szinten teljesítsen.

A korábbi Lyon-játékosra egyébként valóban nem lehet szavuk a blancóknak, hiszen Benzema a statisztikái alapján szinte minden meccsen benne van egy Real-gólban: 17 tétmeccsen eddig 11 gól és 5 gólpassz a mérlege.