Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt szerb kapitány lehet a Topolya új edzője – sajtóhír

A múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt a vajdasági Topolyai SC vezetőedzője, a szerb lapok szerint hamarosan kinevezésre kerülhet az utód…

Emlékezhetünk rá, hogy múlt hétfőn a Topolyai SC vezetőedzője, Szabó Zoltán elhunyt, akinek halálát az első beszámolók szerint szívinfarktus okozta. A tréner mindössze 48 esztendős volt.

Az elhunyt szakember 2017 óta irányította a TSC csapatát, amely 2019-ben jutott fel a szerb élvonalba, és általános meglepetésre a bajnokságban elért negyedik helyezéssel rögtön kiharcolta a nemzetközi kupaszereplés jogát, ahol végül az Európa-liga selejtezőjében könnyűnek találtatott tizenegyespárbaj végén a román FCSB-vel szemben.

A szerdai napon a szerb sportnapilap, a Szportszki zsurnal arról számolt be, hogy Mladen Krsztajics, a szerb válogatott korábbi szövetségi kapitánya lesz a Topolya új vezetőedzője.

A Nemzeti Sport érdeklődésére a klub annyit közölt, hogy egyelőre nem született döntés, de a napokban, legkésőbb a jövő héten várható, hogy ez megtörténik, s amint ez bekövetkezik, akkor az új edző bemutatkozására is sor kerül.