Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Cavani elképesztő, és egyre jobb lesz!”

A Manchester United Everton elleni találkozóját lényegében hajrábeli góljával eldöntő Edinson Cavanit külön kiemelte a “vörös ördögök” menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a meccsest követően.

“Sokan azt mondták, hogy Edi lassan kezdett, volt, hogy már kritizálták is miatta. Sosem gondoltam lassúnak a kezdést, mindig is úgy tekintettem rá, mint aki kiválóan végzi a dolgát, és előrelendíti a csapatunkat.” – Fogalmazott meccs után sajtótájékoztatóján az MU menedzsere.

“Úgy érkezett hozzánk, hogy hét hónapig nem játszott, sérülésekkel is küszködött, ráadásul az átigazolási piac legvégén igazoltuk. Nagyon elégedett vagyok vele, és nem csak a pályán nyújtott teljesítményével, vagy azzal, hogy már most is szerzett fontos gólokat. A hozzáállása, a motivációja, a szokásai mind olyan tényezők, amellyel az öltözőben is példát mutat. Ahogyan odafigyel magára, az valóban követendő! Türelmesek vagyunk vele, és remélem, ahogyan a csapat, úgy ő is egyre jobb lesz!” – Jegyezte még meg Solskjaer uruguayi támadójáról, akinek egymaga annyi kaput eltaláló lövése volt az Everton ellen, mint a liverpooliaknak a 90 perc során összesen.