Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ro****ul nehéz meccs volt!”

A Real Madrid trénere, Zinedine Zidane abszolút elégedettnek tűnt azok után, hogy csapata ha nehezen is, de legyőzte a Granada együttesét.

Mint ismert, a blancók Casemiro közeli fejesével, majd Karim Benzema hajrában szerzett nyolcadik bajnoki találatával zsinórban már az ötödik bajnoki sikerüket aratták, és pontszámban utol is érték a két meccsel kevesebbet játszó Atlético Madridot.

Zinedine Zidane ezúttal sem felejtette el méltatni játékosait a meccset követő értékelésekor. “Roppant érdekes találkozó volt, egy ro****ul nehéz meccs! A Granada nagyon jól játszott, nyomást tudtak ránk gyakorolni. Főleg az első félidőben akadtak nehézségeink. Nincsenek könnyű meccsek, éppen ezért boldog vagyok a játékosaim teljesítményét és küzdeni akarását látva. Megérdemelten nyertünk az alapján, ahogyan a második félidőben változtatni tudtunk!” – Idézi a blancók trénerét az As című madridi sportlap.

“Minden egyes találkozóra a lehető legjobban igyekszünk felkészülni. A játékosaim keményen dolgoznak. Jó pár találkozónkat elveszítettük már idén, meg is kaptuk a kritikákat ez miatt, de felálltunk, és a lehető legjobb választ adtok a negatív hangokra. Ezért is lehetek elégedett a játékosaimmal!” – Folytatta Zidane, kihangsúlyozva még madridiak csapategységének jelentőségét.

“A siker mindenkié. A  három középpályásunk középpályásunk roppant keményen dolgozott ma este, remekül teljesítettek, de a győzelem mégis a csapaté!” – Így Zidane.