Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Manchester United tinisztárja – sajtóhír

Megbízható sajtóértesülések szerint a Manchester United együttese kedvezőbb feltételek mellett új szerződést kötne egyik legnagyobb tehetségével…

A nemzetközi átigazolási szakértő, Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester United együttese meg akarja újítani Mason Greenwood 2023-ig érvényes szerződését a csapattal, hogy még további évekre láncolhassa magához a klub egyik legnagyobb reménységét.

A 19 esztendős jobb oldali támadó hétéves volt, amikor annak idején csatlakozott a „Vörös Ördögök” akadémiájához. A felnőttek között tavaly márciusban, a PSG elleni BL-meccsen mutatkozott be, majd májusban ő lett az MU legfiatalabb kezdőként pályára lépő játékosa a Premier League-ben. Az első szezonjában mindössze négy találkozón jutott részfeladatokhoz, viszont a 2019-2020-as idényben rendkívül zsenge kora ellenére 31 bajnokin 10 gólt szerzett, és minden sorozatot figyelembe véve 49 találkozón számítottak rá.

A születésnapját októberben ünneplő Greenwood a korosztályos válogatottakbeli állandó szerepvállalásokat követően 2020-ban a “háromoroszlánosok” felnőtt nemzeti együttesében is átesett a tűzkeresztségen.