Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: nem bírt egymással a Wolves és a Spurs – Videóval

Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának zárómérkőzésén egy igazán pikáns találkozó várt ránk, két portugál mester összecsapása, avagy a Wolves fogadta a Tottenhamet.

A mérkőzés a vendégek számára kiválóan kezdődött, ugyanis az első percben Davies átadásából Tanguy Ndombele megszerezte a vezetést a Spurs számára egy kiváló távoli lövéssel (0-1). Nem sokkal később Reguilón kettőre növelhette volna előnyét csapatának, de fejese elkerülte a kaput. Az első játékrészben a hazaiak részéről Fabio Silva és Daniel Podence előtt adódott gólszerzési lehetőség, de mindkét portugál játékos elpuskázta azt, így egygólos Tottenham előnnyel mehettek pihenőre a csapatok.

A második félidőben csak a Farkasok alakítottak ki lehetőséget, de ők is csak kettőt, ami említésre méltó. A 80. percben Ruben Neves egyenlíthetett volna ki, de Hugo Lloris védeni tudta a próbálkozását, nem úgy mint a 86. minutumban, amikor a francia hálóőr is tehetetlen volt, amikor Romain Saiss érkezett a legjobban Pedro Neto által beadott szögletre és bólintott a kapuba (1-1). A Tottenham az egy pontnak köszönhetően fellépett az ötödik helyre, míg a Wolves a 11. pozícióit foglalja el.

Wolves – Tottenham 0-1 (0-1)
Játékvezető: P. Tierney, Helyszín: Molineux Stadion (Wolverhampton)
Gólszerzők: R. Saiss (86.) ill. T. Ndombele (1.)

A 15. forduló további eredményei
Szombat
Leicester – Manchester United 2-2
Aston Villa – Crystal Palace 3-0
Fulham – Southampton 0-0
Arsenal – Chelsea 3-1
 Manchester City – Newcastle 2-0
Sheffield United – Everton 0-1

Vasárnap
Leeds United – Burnley 1-0
West Ham – Brighton 2-2
Liverpool – West Brom 1-1

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista aktuális állása: