Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho ennek megint nem fog örülni!

A Tottenham korábbi remek középpályása, Jamie Redknapp kritikus véleményt fogalmazott meg José Mourinho csapatát illetően.

Mint ismert, a Spurs korai vezetése tudatában lényegében egy újabb meccset engedett ki a kezéből a Wolverhampton Wanderers otthonában. A londoniak játékát elnézve vélhetően sokan osztják majd Jamie Redknapp szavait.

“A Tottenham bosszúsága érthető lehet, hiszen a kezükben volt a mérkőzés, meg volt az előny a Wolverhampton ellen is. Amikor viszont a vezetés tudatában egyből visszaállsz, akkor köztudott, hogy saját magadnak okozol problémát.” – Idézi a Sky Sports a Spurs korábbi játékosát.

Mourinhonak saját magának is fel kell tennie a kérdést, hogy vajon biztos jó taktikát alkalmaznak? Mintha érezni lehetne a csapaton, hogy a vezetés megszerzése után már elkezdenek azon aggódni, hogy nehogy újra megtörténjen, hogy gól szerezzen az ellenfél. Elsőként a fejekben kellene rendet tenniük! Az egy pont például nem rossz eredmény a Wolves otthonában, de amikor már az első percben vezetést szerzel, irányíthatnád a találkozót, és maradt még 89 perced arra, hogy újabb gólt esetleg gólokat szerezz, már jóval kellemetlenebb az eredmény.” – Tette még hozza Jamie Redknapp.