Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezték a Topolya új vezetőedzőjét – HIVATALOS

A decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt a vajdasági Topolyai SC vezetőedzője, az óév utolsó napján pedig hivatalosa is megnevezésre került az utódja…

A korábbi szerb sajtóhíreknek megfelelően Mladen Krsztajics, a szerb válogatott korábbi szövetségi kapitánya lesz a Topolya új vezetőedzője. Az információt a TSC hivatalosan is megerősítette, s közölték, hogy az új edzőt január 4-én, hétfőn mutatják be, néhány nappal később pedig már az ő irányításával utazik el az együttes az edzőtáborba.

A 46 éves szakember előbb segédedzője, majd szövetségi kapitánya volt a szerb válogatottnak 2019 júniusáig. 19 mérkőzés alatt 9 győzelmet, öt-öt döntetlent és vereséget ért el a nemzeti csapat élén. Krsztajics korábban játékosként szerepelt a Zentában, a Kikindában, a Partizanban, majd légióskarrierje során megfordult a Bundesligás Werder Bremen és Schalke 04 csapataiban.

A vajdasági gárda a szerb bajnokság (Super Liga) elmúlt kiírásában újoncként az előkelő negyedik helyezésével kiharcolta az Európa-liga selejtezőjében való részvétel jogát, míg a 2020-2021-es idény derekánál a csapat a nyolcadik helyen tölti a téli szünetet.