Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar tagadja, hogy gigabulit tartott volna

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, brazil lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain brazil klasszisa a koronavírus-járvány miatti korlátozások ellenére öt napon át tartó, 500 fő részvételével zajló ünneplést tervezett…

A sérülései alatt a rehabilitálódást rendszerint bulizással töltő Neymar azonban tagadta, hogy a szigorú korlátozások idején felelőtlen módon, ennyi ember részvételével tartott volna összejövetelt:

“A családommal és a barátaimmal ünnepeltem. A koronavírus-járvány miatt mindenkit megvizsgáltak, és ügyeltünk a távolságtartásra. Vacsora itthon, távolság a székek között, és ez nem ötszáz embernek szól”

mondta videóüzenetében, miközben mutatta, hogy az asztalnál csak minden második széken volt teríték.

Mint ismeretes, a korábbi híresztelések hatalmas felháborodást váltottak ki, sokan úgy gondolják, hogy Neymar gúnyt űz a koronavírus brazil áldozataiból, ráadásul a futballistát az ügyészség is megkereste, hogy adjon magyarázatot a járvány terjedését elősegítő buli szervezéséről.

Brazíliában a koronavírus rendkívül súlyos áldozatokkal járt, világszerte náluk regisztrálták a harmadik legtöbb fertőzöttet, és hunytak el világviszonylatban a második legtöbben.