Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Gólgazdag meccset játszott a Brighton és a Wolves! – videóval

Az angol bajnokság (Premier League) 17. fordulójának szombati játéknapján a Brighton és a Wolverhampton fordulatos meccset játszott egymással, amely 3-3-as végeredményt hozott.

A mérkőzés korai fázisában, már a 13. percben megszerezte a vezetést a Brighton Connolly góljával, viszont ez alaposan felhergelte a Wolvest, mivel a szünetig háromszor bevették a hazaiak kapuját. A 19. percben Saiss egyenlített fejjel, majd a 34. minutumban Burn öngóljával már a “Farkasoknál” volt az előny. A félidő vége előtt még Neves talált be büntetőből, így nehéz helyzetből várhatták a folytatást Graham Potterék. A második játékrész elején viszont gyorsan esélyük nyílt a szépítésre egy büntetővel, amit Maupay értékesíteni is tudott. A szépítés után is nagy erőket mozgosított a Brighton az egyenlítés érdekében, ami a 70. percben össze is jött Dunknak köszönhetően. Ezt követően már egyik fél sem tudott újabb gólt szerezni, így a Brighton már 8, a Wolves pedig 4 bajnoki óta nem tudott győzelmet aratni.

Premier League, 17. forduló
Brighton – Wolverhampton 3-3 (1-3)
Gólszerzők: Connolly (13.), Maupay (46. – büntető), Dunk (70.) ill. Saiss (19.), Burn (34. – öngól), Neves (44. – büntető)

A mérkőzés összefoglalója:

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista állása: