Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: “Ibrahimovicot az Isten küldte!”

Az AC Milan az 2021-as esztendő első bajnokijára készül a Benvento ellen. A milánóiak remélik, hogy ott folytathatják, ahol 2020-ban abbahagyták. Az előző, remekül sikerült évért a vezetőedző, Stefano Pioli szerint egy valakinek nagyon hálásak lehetnek.

Nemrég Zlatan Ibrahimovic saját maga is beszélt arról, hogy mit jelent ő a Milannak, most Pioli mester is elmondta ezzel kapcsolatban a véleményét.

“Ibra érkezése olyan volt, mintha az isten küldte volna! Amikor megérkezett, tudtuk, hogy kényes, ám egyben nagy jelentőségű pillanatot élünk meg. Olyan energiát adott a csapatnak, amellyel nem rendelkeztünk.” – Fogalmazott az 55 esztendős olasz tréner a meccs előtti sajtótájékoztatóján, kiemelve, hogy Ibra 2020-ban 24 olasz bajnokiján 20 gólt jegyzett, és 6 gólpasszt is adott.

Pioli elmondta azt is, hogy a svéd klasszis sérülés utáni visszatérését nem fogják siettetni, hiszen nagy szükségük lesz még Ibrahimovic puszta jelenlétére is az idény hátralévő részében. “Alig várja, hogy visszatérjen, de azt hiszem ezzel mindannyian így vagyunk! Ettől függetlenül elővigyázatosan kell eljárnunk, nem akarunk elsietni semmit!” – Így Pioli.

 

A Benvento – AC Milan találkozót 18:00-tól a Digi Sport 2 élőben közvetíti!