Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City játékosa megszegte a korlátozásokat, egyre több a fertőzött

Egyre több a koronavírusos eset a Manchester City csapatánál, a minap pedig kiderült, hogy a klub egyik játékosa szilveszterkor megszegte a kötelező hatósági előírásokat…

A BBC beszámolói szerint a Manchester City francia balhátvédje, Benjamin Mendy szilveszteri összejövetelt tartott otthonában, ezzel megszegte az Egyesült Királyságban érvényben lévő rendelkezéseket, mivel vele nem egy háztartásban élő emberekkel töltötte az estét.

“Benjamin és partnere engedték, hogy egy szakács és a játékos partnerének két barátja részt vegyen a szilveszteri vacsorán. Természetesen tudja, hogy ez a Covid–19 protokoll megsértését jelenti, és sajnálja a történteket. Elvégezték a Covid-tesztet, és tartja a kapcsolatot a Manchester Cityvel”

– jegyezte meg az eset kapcsán a játékos szóvivője.

A City annyit közölt, hogy rendkívül csalódottak a történtek miatt, és a renitens labdarúgóval szemben belső vizsgálatot rendeltek el. Mendy vasárnap a cserepadról követte végig, amint csapata megnyerte a Chelsea elleni rangadót. Időközben az angol klub megerősítette, hogy Eric García személyében már a hatodik pozitív koronavírus-esetet regisztrálták a csapatnál.