Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vele pótolhatja Sergio Ramost a Real Madrid, ha távozik

A Királyiak bajnokságon belülről igazolnák le a klasszis védő pótlását, aki nem biztos, hogy hosszabbít a csapattal.


A Real Madrid a Villarreal középhátvédjével, Pau Torressel pótolná a távozófélben lévő Sergio Ramost, spanyol sajtóinformációk szerint.

A Habfehérek csapatkapitányának szerződése június 30-al lejár, ennek következtében már most szabadon tárgyalhat más csapatokkal, és a hírek szerint a PSG nagy érdeklődést mutat iránta. Azonban még nem nincs kőbe vésve, hogy távozni fog, megvan az esély rá, hogy meghosszabbítja szerződését a spanyol gigásszal.

Azonban, ha mégsem újítaná meg kontraktusát Ramos, akkor a Sárga Tengeralattjáró fiatal és nagy potenciállal rendelkező belső védőjével pótolnák őt hosszútávon. A

Torres a Villarreal korosztályos csapataiban nevelkedett, a felnőtt keretbe 2018-ban került fel, de azonnal kölcsönadták őt a Malaga együttesének egy évre. A spanyol másodosztályú klubnál kiválóan teljesített, így az elmúlt idényben rögvest a kezdőben találta magát és az élvonalban is magabiztos produkciót nyújtott hétről hétre, ennek következtében nem is meglepő, hogy a Manchester United, a Manchester City és az Atlético Madrid mellett most a Real Madrid is beállt érte a sorba.