Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus: pozitív esetek a Juventusnál! – HIVATALOS

A Juventus sima győzelmet aratott a múlt hétvégén, ám két nap alatt azóta már a második pozitív koronavírus-tesztet regisztrálták a csapat háza táján…

 

A Juventus csapata a hétfői napon megerősítette, hogy a vasárnapi mérkőzésen pályára lépő Alex Sandro koronavírus-tesztje hozott pozitív eredményt, kedden pedig a legutolsó meccset eltiltása miatt kihagyó Juan Cuadrado szervezetében mutatták ki a fertőzést.

Andrea Pirlo így két újabb játékosát vesztette el a szezon eddigi talán legfontosabb meccsének titulált rangadó előtt, hiszen a Zebramezesek az olasz bajnokság (Serie A) soron következő, 16. fordulójában az eddigi veretlen listavezető AC Milan csapatával nézhetnek farkasszemet. Az már korábban eldőlt, hogy a torinóiak sérülése miatt biztosan nem számíthatnak Álvaro Morata játékára, és Sandro vasárnapi szereplése miatt nem kizárt, hogy a következő ellenőrzések során a rangadó előtt még újabb játékosok tesztje fog pozitív eredményt hozni.

“A pozitív esetek? El fogunk utazni Milánóba lejátszani a mérkőzést. Más csapatoknak is vannak hiányzóik, alibi nélkül megyünk a San Siróba. Találni fogunk 11 játékost, problémák és félelem nélkül fogunk pályára lépni” – szögezte le a Juve egykori világbajnok mestere.

Ugyanakkor az ellenfél soraiban is lesz egy nagy hiányzó, hiszen éppen a minap erősítették meg, hogy Zlatan Ibrahimovic nem léphet pályára a Juventus ellen.