Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “jobb volt az ellenfél…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a spanyol Király-kupa (Copa del Rey) szerdai játéknapján óriási meglepetésre a La Liga-listavezető Atlético Madrid kiesett egy harmadosztályú csapat ellen…

Az Atlético Madrid hatalmas meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a harmadik vonalban szereplő Cornellá csapata ellen, így a legjobb 32 közé sem jutott be a Király-kupában.

Diego Simeone együttese bár nem volt kimondottan tartalékos, azért néhány húzóember pihenőt kapott, és nem könnyítette meg a csapat boldogulását, hogy hamar hátrányba került, ráadásul sérülés miatt elvesztette Giménezt. A “Matracosok” a 63. percben Ricard Sanchez kiállításával tíz főre fogyatkoztak, emberhátrányban pedig nem bírtak kiegyenlíteni a lelkes katalán kis csapat ellen, így idejekorán búcsúztak a sorozattól.

“A futball már csak ilyen, rendkívül változékony, de tény, hogy minden alkalommal ugyanazon a szinten kellene teljesítenünk. Minden sorozatra egyformán koncentrálnunk kell, a következő idényben igyekszünk a Király-kupában is megoldást találni a problémákra. Az ellenfél jól játszott, úgy tűnt, hogy megcsinált mindent, amit eltervezett, és végig intenzív futballt mutatott be. Ezen a mérkőzésen a Cornella volt a jobb, ezért gratulációt érdemel”

– tette hozzá az Atléticót 2011 óta irányító 50 éves argentin szakember.