Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A Leicester City-től is igazolnának! – Sajtóhír

Az angol sportsajtóban megjelentek szerint az FC Barcelona kiszemelte a Leicester City tehetséges középpályását, Sidnei Tavarest.

A jelenleg a ‘rókák’ U23-as csapatához tartozó, 19 esztendős portugál játékos 2018 óta játszik a Leicesternél, és már a felnőtt csapat kapuján kopogtat. Brendan Rodgers menedzser ugyan már többször is felhívta felnőttek edzéseire Tavarest, aki az első csapatban még nem kapott lehetőséget. (egészen pontosan egy nyári edzőmérkőzésen játszhatott 45 percet – a szerk.).

A spanyol és angol lapok egybehangzóan állítják, hogy a Barca szeretné rávenni a tehetséges középpályást a váltásra. A katalánok helyzetét könnyítheti, hogy Tavares jelenlegi szerződése éppen a nyáron jár le, amelynek következménye, hogy ingyen is megszerezhető.

Ugyanakkor nem a Barca az egyetlen klub, amely kiszemelte magának a tehetséget, hiszen hallani a Juventus, a Bayern München vagy az FC Porto érdeklődéséről is. Ráadásul a Leicesternél sem szívesen mondanának le a korábbi portugál válogatott kiválóság, Nani unokatestvéréről.