Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman egyre inkább sürgetné az átigazolásokat?

Az FC Barcelona trénere csapta Granada elleni szombati bajnokiját megelőzően újfent megjegyezte, hogy csapatának erősítésekre lenne szüksége.

Úgy tűnik, Koeman nagyon szeretné, ha érkezne/érkeznének új játékos/játékosok a katalán fővárosba még januárban, annak ellenére, hogy ismét kihangsúlyozta, tisztában van a klub anyagi nehézségeivel.

“Megértem a klub helyzetét, ahogyan azt is, hogy nehéz időszakot élünk. A rövid távú terveinket illetően viszont lényeges, hogy sikerül e erősítenünk. Ahogyan már mondtam, vannak pozíciók, ahol hatékonyabbnak kell lennünk, és szükségünk van a nagyobb versenyhelyzetre is.” – Fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján a holland szakember.

“Ha sikerül igazolnunk, sikerül, ha nem, akkor nem. Utóbbi esetben várunk a nyárig.” – Tette még hozzá Koeman, aki arról is beszélt, hogy az érkezői oldaltól függetlenül, nem Carles Alena lesz a Barca egyetlen téli távozója.

“Több játékosnak is megmondtuk már, hogy a fejlődésük érdekében jobb lenne, ha valahol máshol, rendszeres játéklehetőséghez jutnának. Ramón Planes-szal (a klub technikai titkára – a szerk.) hosszasan egyeztettünk erről, ő pedig leül majd az érintettekkel. Vannak tehetségeink, viszont azt nem tehetjük meg, hogy egy ígéretes jövő előtt álló játékosunk mondjuk egy éven át nem futballozik… Bízom benne, hogy mindenki számára a legjobb döntést hoztuk.” – Így Koeman, aki pontos neveket nem árult el.