Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bizarr: előbb Fabinhóval elcserélte, majd visszakérte mezét az ifjú gólszerző

Az Aston Villa és a Liverpool összecsapását követően egészen szokatlan jelenetsor játszódott le az angol FA-kupa pénteki játéknapján: a birminghamiek 17 esztendős csatára, Louie Barry a lefújás után elcserélte mezét a Vörösök védőjével, Fabinhóval, majd az öltözőbe vonulva a hazaiak gólszerzője visszakérte a saját trikóját.

Barry egy stábtag hatására gondolta meg magát a mezcserét illetően, aki rászólt a fiatal futballistára, hogy azonnal kérje vissza a pólóját, ugyanis emlékezetes darabról van szó – tudniillik, Barry az említett meccsen debütált, illetve szerezte meg első gólját a Villa felnőttcsapatában. Fabinho higgadtan kezelte a helyzetet, megengedte a tehetségnek, hogy mindkét mezt megtartsa.

A találkozó egyébként 4–1-es liverpooli sikerrel végződött, bár azt érdemes megjegyezni hogy az utánpótláskerettel kiálló Aston Villa a 60. percig maximálisan helytállt. A hazaiak kapuját a korosztályos magyar válogatott Onódi Ákos védte, aki számos védést bemutatott, köztük egy óriási bravúrt is.