Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lipcseiek edzője a Dortmund játékosát dicsérte

Mint ismert, a Borussia Dortmund tegnap nagyon fontos győzelmet aratott a RB Leipzig ellenében idegenben, a hazaiak edzője pedig a vendégek két gólt szerző támadóját méltatta.


Julian Nagelsmann
a duplázó Erling Haalandot nem győzte dicsérni az elvesztett találkozót követően, ami nem is meglepő, hisz ő is csapatába szerette volna csábítani a bitang formában lévő fiatal norvégot.

“Kivételes csatár, ezért akartuk mi is szerződtetni őt, ám végül a BVB-nek sikerült megszereznie. Túl sok helyet hagytunk neki bizonyos szituációkban, pedig le tudtuk volna őt védekezni. Nem először rúg már nekünk gólt, kivételes képességei vannak. 25 Bundesliga meccsen 25 gólt szerzett, ez elképesztő statisztika. Remek játékos és azt hiszem még van benne fejlődési lehetőség bőven, szóval a jövőben még ennél is jobb lesz” – mondta Nagelsmann a mérkőzés után.

A Borussia Dortmund ezzel a győzelmével továbbra is a negyedik helyen áll, míg a Leipzig a veresége ellenére maradt a második pozícióban, pedig ha sikerült volna győznie a Lipcsének, akkor vezetné a tabellát a Bayern München vereségét követően.