Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: utolsó percben győzött a Napoli, sima győzelmet aratott a Lazio – videóval

Hozta a papírformát a Lazio, míg a Napoli csupán éppen kiizzadta a győzelmet a 17. fordulóban.

Jó formában érkezett a Lazio együttese a Parma otthonába, hiszen a csapat gólvágója, Ciro Immobile immár a góllövő lista harmadik helyén szerepel a római együttes kilenceseként, miután kezdeti rossz formáját levetkőzve immár hétről-hétre termeli a gólokat a Serie A idei kiírásában is.

Azonban a Parma ellen nem tudott betalálni a tavalyi szezon Aranycipőse, így a gólokat Alberto és Caicedo szállították a Lazio számára, amellyel a csapatuk immár a nyolcadik helyen tanyázhat, mindössze egy győzelemnyire lemaradva a Sassuolo és a Juventus együtteseitől.

Parma – Lazio: 0-2 (0-0)
Gólszerzők:ill. Alberto (55.) Caicedo (67.)
Sárga lap: Busi (23.) Brugman (28.) Hernani (63.) Balogh (66.) ill. Akpa Akpro (68.)
Kiállítás: – ill. –

A Lazionál sokkal nehezebb helyzetben volt a Napoli együttese, amely az előző fordulóban az alsóházi csapat, a Spezia ellen hullajtott pontokat, így győzelmi kényszerben érkezett az Udinese otthonába, ahol Gennaro Gattuso csapata újfent szenvedve tudott csupán csak győzni. Miután Insigne büntetőjére Lasagna válaszolt góllal, a nápolyiak ismét megszenvedték Osimhen és Mertens hiányát, hiszen a csapat csupán a hajrában, Bakayoko góljának köszönhetően tudta elhozni a 3 pontot az Udinese otthonából, így megtartva helyét a tabella 5. helyén.

Udinese – Napoli: 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Lasagna (27.) ill. Insigne (15.) Bakayoko (90.)
Sárga lap: Arsian (44.) Samir (67.) Zeegelaar (86.)  ill. Di Lorenzo (37.) Gattuso (52.)
Kiállítás: – ill. –