Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: visszatér korábbi csapatához a támadó – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint hamarosan hivatalossá is válhat, hogy a Real Madrid támadója, Luka Modric visszatér korábbi klubjába, az Eintracht Frankfurtba. 

A spanyol Marca a szerb Republikára hivatkozva szinte tényként közölte a hírt, miszerint Luka Jovic a szezon végéig kölcsönbe kerül korábbi csapatába vételi opcióval, a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurtba. A lap szerint a megegyezés már megszületett a két klub között, és már csak a papírokat kell aláírniuk.

Jovic sérülés miatt nem volt ott a legutóbbi, Osasuna elleni 0-0-ás döntetlen keretében, de nem utazott Malagába a Spanyol Szuperkupára sem. A spanyol lapok szerint az igazi ok az, hogy a szerb támadó hamarosan távozik a Real Madridból.

A 23 éves csatárért 60 millió eurót fizetett a madridi klub 2019-ben, de a játékos alig kapott lehetőséget azóta. Ebben a szezonban mindössze 208 percet játszott minden sorozatot figyelembe véve 5 mérkőzésen, de az elmúlt két évet tekintve is csak 32 meccsen lépett pályára 1014 percet játszva, ezeken pedig 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.