Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer komoly tesztre készül a Liverpool ellen!

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csapata Burnley ellen győzelmét követően már a hétvégi Liverpool elleni derbire is hangolt. 

Solskjaer mint mondta, komoly teszt vár listavezető csapatára vasárnap a bajnoki címvédő otthonában, ott ahol 2016 óta nem termett babér az MU-számára.

“Most ki kell élveznünk, hogy az élen állunk. Vasárnap az ország legjobb csapatával játszunk, amely az elmúlt idényben utcahosszal járt minden riválisa előtt. Várjuk a találkozót, készülünk is rá.” – Így Solskajer a Burnley elleni meccset követő sajtótájékoztatóján.

“Egyre jobbak és jobbak leszünk. Lassan az idény felénél járunk, talán egy kicsit jelez már valamit a tabella, de az idény végén senki nem fog arra emlékezni, hogy ki vezette a bajnokságot január 12-én.” – Folytatta a norvég menedzser, aki mint elmondta elsősorban csapata mentalitásával a legelégedettebb.

“Frusztráltan futballoztunk, amely kihatott a teljesítményünkre is. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, hiszen mindig lesznek olyan ítéletek, amelyek sújtani fognak. Nehéz meccsünk volt, amelyet én is szívesebben nyertem volna meg 4:0-ára, mint 1:0-ra. A Burnley komoly fizikai csatára késztetett, de egységesen, szervezetten megbirkóztunk a kihívással.” – Tette még hozzá Solskjaer.