Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: David Beckham a “vörös ördögöktől” is erősítene! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Manchester Unitedtől január 31-ével, kölcsönszerződése lejártával távozó Odion Ighalo könnyen lehet, hogy mégsem tér vissza kínai klubjához, a Shanghai Senhua együtteséhez.

A 31 esztendős nigériai támadó ugyanis a hírek szerint az MLS-be tart, miután az egyik legújabb név David Beckham listáján, akik az Inter Miami csapatához szerződhetnek.

Az angol sportsajtó szerint Ighalo nem szeretne Kínában maradni, és amikor a jövőjéről kérdezték, bizony nem rejtette véka alá, hogy szívesen futballozna Amerikában.

“Szívesen nézem az MLS meccseit. Egyre jobb és szórakoztatóbb a liga. Ha lehetőségem lenne Amerikába szerződni, nem sokat gondolkoznék rajta, már csak azért sem, mert szívesen élnék az USA-ban.” – Idézi az ESPN Ighalot, aki ha az Inter Miami megkeresését nem is ismerte el, kis túlzással csak úgy áradozott David Beckham csapatáról.

“Egyre több játékos szerződik az USA-ba. Miami is vonzó klub, például Gonzalo Higuain is oda igazolt a Juventustól. Miért ne mehetnék én is?! David Beckham klubja gyorsan fejlődik, én pedig, mint tapasztalt játékos, biztos vagyok benne, hogy segíthetnék az előrelépésben. Ahogy már mondtam, ha lehetőségem lesz, belevágnék az új kalandba!” – Fogalmazott a nigériai támadó, aki mint elmondta, azzal hogy a Manchester Unitednél is játszhatott a legnagyobb álma már teljesült, így hát jöhet az amerikai álom.