Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo fontos lépésre szánta el magát – sajtóhír

Olaszország egyik legnevesebb sportújságírója szerint Cristiano Ronaldo fontos döntést hozott meg a jövőjével kapcsolatban, és már tájékoztatta is jelenlegi klubja, a Juventus vezetőségét…

 

Az olasz transzferguru Luca Momblano értesülései szerint Cristiano Ronaldo a szerdai Coppa Italia-továbbjutás másnapján közölte a Juventus vezetőségével, hogy újabb egy évvel, 2023-ig meg szeretné hosszabbítani szerződését a torinói csapatnál.

A jelek szerint a 36. születésnapját a jövő hónapban ünneplő portugál klasszis továbbra is kiválóan érzi magát az olasz klub alkalmazásában, ha továbbra is maradni szeretne a torinói gárda kötelékében. CR7 két és fél évvel ezelőtt 100 millió euró és további bónuszok ellenében igazolt át a Real Madrid csapatától a Juventushoz, amely színeiben az első két idény alatt mindkétszer megnyerték az olasz bajnokságot (Serie A), de a várva várt a Bajnokok Ligája-sikernek a közelébe sem tudtak kerülni. Ebből kifolyólag már tavaly nyáron komolyan szóba került, hogy esetlegesen elhagyhatja az “Öreg Hölgyet”, ám Ronaldo erre a szezonra is maradt a csapatnál, és ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor nem csak a jövőévi, hanem még az azt követő évadra is kötelezettséget vállalna.

Az ötszörös aranylabdás kiválóság az aktuális idényben 13 fellépés alatt 15 gólt szerzett a Serie A-ban, minden sorozatot figyelembe véve pedig 18 meccsen 19-szer vette be az ellenfelek kapuit. Összességében 77 mérkőzésen 67-szer talált be a Juventus színeiben eltöltött eddigi két és fél esztendő alatt.