Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Brighton sztárja! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton alakulata a legfrissebb sajtóhírek szerint új szerződést adhat hátvédjének, Tariq Lampteynak.

Ugyan csapata legutóbbi 6 mérkőzésén nem tudott pályára lépni, Tariq Lamptey így is a gárda egyik meghatározó játékosának mondhatja magát a szezon első felében nyújtott teljesítményének köszönhetően. A 20 esztendős hátvédre számos topcsapat felfigyelt, korábban már mi is beszámoltunk az Arsenal, a Bayern München és az Atletico Madrid érdeklődéséről. A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint viszont a Brighton minden követ megmozgat annak érdekében, hogy minél tovább maguknál tartsák Lampteyt, ezért készek új szerződést ajánlani neki. A beszámolók alapján az új kontraktus értelmében megdupláznák a játékos fizetését, ami most heti 20000 font, valamint 2025 nyaráig hosszabbítanának vele.

Tariq Lamptey 2020 januárja óta erősíti a Brighton együttesét, miután megvették a Chelsea U23-as csapatából. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 1 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.