Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Londonba csábítanák a kapust? – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az Arsenal Mikel Arteta menedzser kérésére kapusfronton erősítene. Az “ágyúsok” az FC Barcelona hálóőrét is kiszemelték.

A katalán Sport című napilap beszámolója szerint a londoniak spanyol menedzsere, Mikel Arteta kezdőkapusának, Bernd Lenonak nagyobb konkurenciát szeretne, így már nem először merül fel Neto neve. A Barca cserekapusát ugyanis már a nyáron (egészen pontosan szeptemberben – a szerk.) is kiszemelte Arteta, ám akkor az Arsenal Alex Rúnarssonnal állapodott meg.

A Sporthoz hasonlóan a brit médiában is megjelentek Neto esetleges Londonba történő szerződéséről szóló híresztelések: a Sky Sports szerint az “ágyúsok” már felvették a kapcsolatot a Barcával, ahonnan első ízben kölcsönvennék a 31 esztendős kapust, egy jövőbeni vásárlási opcióval.

Eközben a Sport arról is írt, hogy a Camp Nouban ha már elengednék Netot, akkor végleg megválnának a játékjogától, amelyet a mértékadó transfermarkt.de 10 millió euróra taksál.

A brit és spanyol sajtó ha nem is értette egyet a két klub szándékait illetően, azt egységesen állítják, hogy a felek között még bőven van mit egyeztetni ahhoz, hogy a transzfer létrejöhessen.