Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Mbappénak jelenleg nincs helye a PSG-nél!”

A korábbi francia kiválóság, Jean-Michel Larque meglepő és egyben sokkoló véleményt fogalmazott meg Kylian Mbappé párizsi helyzetét illetően. 

A pályafutása során a PSG-nél is futballozó (1977 és 1979 között –  szerk.) remek támadó meglepő módon nem a klub, hanem Mbappé hozzáállásából indult ki.

“Kylan Mbappénak jelenleg nincs helye a PSG-nél!” – Kezdte Larque az RMC Sport ‘Top of the Foot’ című műsorában adott nyilatkozatát.

“Elképzelni sem tudom, mi járhat Mbappé fejében mostanság, de az egyértelmű számomra, hogy megnehezíti a saját dolgát a pályán. Miért rabonázik? Miért biciklicselezik akár 12-szer is, még álló helyzetben is?” – Folytatta a 73 esztendős legenda, majd meg is válaszolta az általa feltett kérdéseket.

“Gyógyírre lenne szüksége a futballjának! Úgy is mondhatnám, hogy méregtelenítenie kellene a teljesen felesleges mozdulatait. Korábban úgy ismertük őt, mint aki egy elképesztően gyors játékos, most már ebből is egyre kevesebbet látni. Vissza kellene néznie korábbi önmagát, aki nem azzal volt elfoglalva, hogyan is semmisíthetné meg az ellenfeleit.” – Folytatta Larque, aki elmondta azt is, bízik benne, hogy Mauricio Pochettino alatt azért összekapja magát  a világbajnok játékos.

“Pochettino karizmatikusabb edzőnek tűnik, mint Thomas Tuchel, így talán Mbappéra is nagyobb hatással lehet. Természetesen nem Tuchelt szeretném kritizálni Mbappé változásai miatt, hiszen nem tudhatjuk, hogy pontosan mi zajlik a klubon belül.”