Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane szerint nem kudarc a Szuperkupa-kiesés!

Mint ismert, a Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett az Athletic Bilbao együttesétől a spanyol Szuperkupa elődöntőjében. A találkozót a következőképpen értékelte a vesztes hadvezér, Zinedine Zidane. 

“Nem kezdtük jól a találkozót, így az ellenfél sok nehézségek tudott okozni a számunkra. A Bilbaonak két komoly lehetősége volt a gólszerzésre, ezeket kegyetlenül ki is használta. A második félidőben már teljesen más meccset játszottunk, sikerült változtatnunk. Mindent megpróbáltunk, meg voltak a lehetőségeink is, de az egyenlítés már nem jött össze.”– Idézi a blancók honlapja a francia trénert.

“A csapat mindent megtett, hiszen próbálkoztunk az utolsó pillanatig. Éppen ezért sem katasztrófa a kiesésünk. Most, hogy egy rosszabb periódusba kerültünk, fontos, hogy nem szabad elveszítenünk a fejünket és továbbra is egységesnek kell maradnunk, a saját dolgunkra koncentrálva. A futballban nem nyerhetsz mindig, még akkor sem, ha mindent megpróbálsz.” – Így Zidane, hozzátéve még, hogy biztos benne, hogy csapata hamar, újra visszatalál majd a helyes útra.