Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid játékoscserével szerezné meg a Bayern védőjét – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Real Madrid még mindig nem mondott le a Bayern München védőjéről, David Alabáról, és most az egyik játékosát áldozná be érte. 

A Bayern Münchennek mindenképpen igazolnia kell legalább egy középsővédőt, különösen, ha David Alaba elhagyja a bajor klubot a szezon végén, de már Jerome Boateng távozását is pletykálják. A német Spox és a Goal.com információi szerint a Bayern München elfogadná a Real Madrid érdeklődését, hogy ha az üzletbe belevonnák Éder Militaót is. 

A hírek szerint a Bayern már elfogadta, hogy Alaba a Real Madridba igazol, és bár voltak gondok a fizetési igénye körül, a királyiak végül meg tudtak egyezni a játékossal. Ha az osztrák védőt leigazolják, Sergio Ramos szerződését pedig meghosszabbítják, akkor Militaónak annyi helye sem lenne a csapatban, mint amennyi most van.

Alaba távozására a másik megoldásuk az RB Leipzig védője, Dayot Upamecano lenne, akiről azt nyilatkozta a klubja a minap, hogy ha kifizetik a 42 milliós kivásárlási árát, akkor vihetik.

A két sportoldal szerint azonban a Bayern még nem tett hivatalos ajánlatot Militaóért, akiért egyébként több klub is érdeklődik: a hírek szerint a Borussia Dortmund, a Liverpool, a Tottenham, és a Juventus is szívesen látná a csapatában a 22 éves brazil védőt, aki 2019-ben 50  millió euró ellenében csatlakozott a Real Madridhoz a Portóból.