Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Olaszországba a Juve és a Roma egykori védője – sajtóhír

A legfrissebb megbízható olasz sajtóértesülések szerint a korábban többek közt az AS Roma és a Juventus csapatában is szereplő rutinos hátvéd a Serie A-s visszatérésre készül…

 

A Sky Sport Italia tudósítása értelmében az olasz bajnokságban (Serie A) a bennmaradásért küzdő Parma együttese felvette a kapcsolatot a jelenleg a katari Al-Duhail csapatában szereplő rutinos védővel, Medhi Benatiaval a leigazolása érdekében.

A 33 éves marokkói válogatott hátvéd korábban az Udinese (2010-2013), az AS Roma (2013-2014) és a Juventus (2016-2019) együtteseiben is éveket töltött, és összesen több mint 150 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban. Benatia aztán Bonucci torinói visszatérésével parkolópályára került a Juventusnál, ezért két évvel ezelőtt versenyképes európai klubok érdeklődése ellenére átigazolt a katari együtteshez. A QSL-ben egy bajnoki címet és egy második helyezést ért el csapatával, miközben a két idény alatt 20 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz.

A Serie A 17. fordulóját követően a szebb napokat is megélt Parma zsinórban öt vereséggel a tarsolyában mindössze 12 szerzett ponttal a 20 csapatos mezőny 19. helyén, kieső pozícióban tanyázik, a közelmúltban már edzőváltást is eszközölt.