Korábbi klubja nyáron akcióba lépne Pogbáért – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint miután klubja januárban nem válna meg tőle, a Juventus nyáron kísérli meg legközelebb egykori játékosa megszerzését a Manchester United gárdájától….

A Calciomercato információi szerint a Juventus együttese továbbra is nyitott arra, hogy a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tegyen a többek közt a Real Madrid és a Paris Saint-Germain csapata által is csábított Paul Pogba megszerzésére vonatkozólag a Manchester United részére.

Mint ismeretes, a 27 éves irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban a helyi lapok szerint Bruno Fernandes téli érkezésével olyan újfajta jövőkép rajzolódott ki a “Vörös Ördögöknél”, amely még az eddig elvágyódó Pogbát is jobb belátásra bírta. Azonban csak átmenetileg, és jelenleg ismét a távozásra hajlik, hiszen továbbra is csak kevés lehetőség jut neki az immár a bajnoki címet ostromló csapatban.

A világbajnok középpályás esetleges távozásáról már évek óta írnak a világsajtóban, ám ezidáig nem realizálódhatott a klubváltása magas vételára miatt, ám időről időre valamennyi érdeklődőnél újra és újra felmerül a leigazolásának lehetősége. Nyáron pedig minden korábbinál nagyobb esély nyílhat a váltásra, mert aktuális szerződése 2022-ig köti őt az Old Traffordra.