Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho máris visszaküldené Bale-t Madridba?

Az angol sajtóban napok óta téma Gareth Bale londoni helyzete, miután egy rövid, ám annál egyértelműbb beszélgetés  került nyilvánosságra, amelyet José Mourinho és Gareth Bale folytatott.

A Sheffield United elleni találkozójukra (15:00, Tv: Digi Sport 1) készülő londoniak menedzsere úgy tűnik, nem véletlen, hogy továbbra sem számít alapemberként a walesi kiválóságra.

Mourinhora sok rosszat lehet mondani, de az egyre nyilvánvalóbb, hogy Bale kevés játéklehetősége nem csupán a portugál menedzseren múlik. Ezt erősíti az alábbi ‘párbeszéd’, amely a Bale és Mourinho között zajlott a napokban a Tottenham edzőpályáján.

“Itt akarsz egyáltalán maradni?” – Kérdezte Moruinho Bale-től, majd meg se várta a választ. “Vagy vissza akarsz menni Madridba azért, hogy újra ne futballozzál?” – Így Moruinho, akinek kérdéseire nem ismert, hogy mit válaszolhatott Bale, de azért következtethetünk arra, hogy a walesi motivációjával valami nincs rendben még szeretett londoni csapatánál sem.

Az angol lapoknak persze több se kellett, máris megkérdőjelezték Bale hozzáállását, akinek ezek után illene rácáfolnia a kritikákra, különben nagyon hamar újra a spanyol fővárosban találhatja magát.