Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: A Sevilla gólvágójával erősítene a West Ham United! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az élvonalbeli West Ham United gárdája a Sevilla támadójával Youssef En-Nesyrivel erősítené meg keretét a téli átigazolási időszakban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a West Ham United gárdája megvált Sebastien Hallertől, aki az Ajaxhoz került. A “Kalapácsosok” menedzsere, David Moyes elárulta, hogy Haller eladása nem volt tervben, így most az érte kapott pénzt egy másik támadóra szeretnék fordítani. A The Athletic értesülései szerint a londoni gárda kiszemeltje nem más, mint a Sevilla gólvágója, Youssef En-Nesyri. A marokkói támadó nagyon jó formában van ebben a szezonban, nemrég első mesterhármasát is megszerezte a bajnokságban. A beszámolók alapján a  West Ham egy 30 millió eurós ajánlatot tett a Sevilla asztalára, amit az andalúzok nem fogadtak el, viszont nem hátráltak ki abból, hogy a tárgyalásokat tovább folytassák, tehát bizonyos összegért hajlandóak lennének megválni támadójuktól.

En-Nesyri 2020 januárja óta erősíti a Sevilla alakulatát, akik a Leganéstől vásárolták meg őt 20 millió euróért. A klub színeiben eddig 51 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 18 gólt jegyzett. Ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 25 találkozón 12 gól a mérlege. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 15 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.