Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Luka Jovic máris a világ legboldogabb embere!

Mint ismert, pazarul tért vissza az Eintracht Frankfurt mezében Luka Jovic, aki azonnal igazolta, hogy nem felejtett el futballozni. A Real Madrid kölcsönjátékosával érthető módon madarat lehetett volna fogatni a Schalke elleni találkozót követően.

A 23 esztendős szerb csatár 28 perc alatti duplájával máris annyi gólt szerzett a Frankfurtnál, mint amennyit a Real Madridban 32 meccsen.

Jovic játékán érezhető volt a megkönnyebbülés, felszabadultság, amely érzések csak fokozódtak benne a lefújást követően. A Madridban már leírt csatár nem is rejtette véka alá véleményét még a közösségi média felületén sem.

“Elképesztő érzés győzelemmel és két góllal visszatérni! Elképzelni sem tudtam volna jobb visszatérést! Remélem ez csak a kezdet, és a legjobb dolgok még ezután történnek majd. Az első gólomat egy fantasztikus játékosnak, egy hihetetlen kapitánynak és egy igaz barátnak, David Abrahamnak ajánlom. A másodikat pedig annak a Eintracht-szurkolónak, aki borzasztó szomorú, de a meccs előtt hagyta itt feleségét és három gyermekét.” – Írta saját Instagram oldalára Jovic, akinek boldogságát és bizonyítani akarását a frankfurtiak trénere, Adi Hutter is kiemelte a meccs után.

“Azt hiszem az a legfontosabb Luka számára, hogy barátok közé, korábbi sikerei helyszínére, boldogan térhetett vissza. Minden egyes nap elmondja ezt nekünk. Az pedig, hogy rögtön két gólt szerzett, mindent elárul a képességeiről!” – Fogalmazott lefújást követően az 50 esztendős szakember.