Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos csatárt szerződtetett az AC Milan – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően az AC Milan együttese a keddi délelőtt folyamán hivatalosan is megerősítette, hogy szerződtette a világbajnoki ezüstérmes szabadúszó támadót…

 

Az AC Milan hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy az idény végéig szóló szerződést kötött a szabadon igazolható Mario Mandzukiccsal, amely adott esetben egy évvel meghosszabbítható lesz.

A 34 éves horvát támadó 2019 decemberében szerződött a katari Al-Duhail csapatához, miután a korábbi meghatározó szerepe után a Juventus csapatánál parkolópályára került, ám a keletiekkel néhány hónap után szerződést bontott. A vb-ezüstérmes csatár az ázsiaiaknál mindössze tíz mérkőzésen játszott, és két gólt szerzett a klub színeiben. Szolgálatai iránt a közelmúltban a számára jól ismert olasz bajnokságból (Serie A) az újonc Benevento és a Fiorentina együttese is érdeklődött, ám jobb lehetőségre várt, és úgy néz ki, hogy el is érkezett számára, hiszen a listavezetőhöz igazolt le.

A Rossoneri 18 forduló után három pont előnnyel vezeti a Serie A tabelláját a városi rivális Inter előtt, és az örökifjú Zlatan Ibrahimovic mellett immár egy újabb rutinos klasszis állhat a továbbiakban Stefano Pioli vezetőedző rendelkezésére az igencsak fiatal játékoskerettel rendelkező csapatnál.

A rutinos labdarúgó négy szezon alatt 162 mérkőzésen 44 találatot szerzett a Juventus alkalmazásában, azt megelőzően a Bayern München (2012-2014) és az Atlético Madrid (2014-2015) csapatában játszott a legmagasabb szinten.