Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Barcelonából is erősítene az AC Milan! – Sajtóhír

A La Gazzeta dello Sport keddi beszámolója szerint a milánóiak a védelmüket erősítenék, több kiszemeltjük is van, Barcelonából például rögtön kettő is.

A népszerű olasz sportnapilap állítja, a rossonerit fontolgatja Samuel Umtiti és Junior Firpo megszerzése.

Junior Firpo személyében Theo Hernández ideális helyettesét látják a védelem bal oldalán a milánóiak; egy egészséges és motivált Umtiti pedig a hátvédsor közepén azonnali erősítést is jelenthetne.

Ahogyan a La Gazzeta dello Sport fogalmaz, a milánóiak sportigazgatója, Paolo Maldini gőzerővel dolgozik a csapat januári megerősítésén. Az olasz lap hozzáteszi, hogy Junior Firpo megszerzése kevésbé komplikált, mint mondjuk Umtitié: Bár a két játékos egyáltalán nem számít alapembernek Barcelonában, vélhetően a katalánok egyikőjükhez sem ragaszkodnának megfelelő ajánlat esetén foggal-körömmel, a világbajnok középhátvéd magas fizetési igényei viszont már nem csak a Milan számára jelentenének problémát.

A La Gazzeta dello Sport azt is megjegyzi, hogy a két játékos esetében egy kölcsönszerződés, jövőbeni vásárlási opcióval lehet a legvalószínűbb milánói ajánlat lehet – Umtiti esetében viszont közbeszólhat az is, hogy a milánóiak ahogyan azt sokan várják, bejelentik-e Fikayo Tomori érkezését.